Jag har lärt mig HLR

Hallå och god morgon. Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni tycker att det ska bli både roligt och intressant att läsa här i bloggen. I det här inlägget ska jag prata med er om ett företag som heter Jockes Räddaliv Utbildningar. Jag skriver rätt så mycket i den här bloggen om det mesta, men just en sådan här sak som att det går att få utbildning inom hjärt- och lungräddning har jag inte skrivit om förut. Det är förstås inget konstigt alls att jag inte har skrivit om hjärt- och lungräddning i Skåne förut för det är inte precis så att det är en sådan sak man går omkring och tänker att man ska skriva om ifall man inte har gått en sådan kurs. Jag har aldrig gått en sådan kurs innan men för några dagar sedan var det dags. Jag inser nu hur viktigt det här är, det är inte bra viktigt, det är till och med livsviktigt att veta hur man ska göra om någon får hjärtstopp. Hade någon i min omgivning fått hjärtstopp för några dagar sedan hade jag inte kunnat hjälpa till att återuppliva den personen. Men hade det hänt nu så vet jag exakt hur jag ska göra. Det här med att Jockes räddaliv Utbildningar anordnar kurser i hjärt- och lungräddning i Skåne kan alltså betyda skillnaden mellan liv och död om det nu är så att den som drabbas av hjärtstopp kan få hjälp av någon som har fått gå utbildningen. Jag tycker att alla ska gå en sådan här kurs och befinner ni er i Skåne och är intresserade av att få lära er det här så ska ni självklart höra av er till Jockes Räddaliv Utbildningar.