Ettans el & design AB

God morgon och så trevligt att just du kommer in till bloggen idag! Jag hoppas du tycker det ska bil intressant att läsa det här inlägget. Jag vänder mig särskilt till dig som finns i Huddinge eller Haninge eller i dess omnejd som behöver en byggfirma. Jag har nämligen kommit i kontakt med en byggfirma i Huddinge som erbjuder riktigt bra tjänster inom byggservice. Det var när jag skulle bygga en gäststuga på gården som en granne rekommenderade mig att anlita Ettans el & design AB som denna byggfirma i Huddinge heter. 

På grund av att jag tycker att de gjort ett bra jobb vill jag nu berätta om detta företag för er, Om ni inte har hört talas om Ettans el & design AB kan jag nämna att det här är ett företag som ni kan vända er till om ni skulle vilja anlita skickliga snickare som kan utföra det allra mesta inom bygg och snickeri. Dessutom jobbar dem med totalentreprenad så det går att få hjälp med annat än bygg, till exempel el och måleri. Jag är så nöjd och belåten med gäststugan. Innan jobbet startade hade jag fått ett kostnadsförslag och kunde i lugn och ro fundera innan jag bestämde mig. Det var inget att tveka på för med ROT-avdraget blev det oerhört prisvärt. Jag är glad att min granne berättade för mig om denna byggfirma i Huddinge och att jag valde att anlita dem och självklart vill jag dela med mig av mina positiva erfarenheter av Ettans el & design AB till er. Det var allt för den här gången, undrar ni över något kan ni alltid höra av er till det här företaget eller besöka deras hemsida.