Nu är det inte längre stopp i avloppet

God dagens, god dagens och välkommen till min blogg. Hur har ni det en solig och vacker dag som denna? För egen del har jag varit på konditori, men det var nästan så att jag hade kunnat avvakta lite med detta eftersom det har krånglat med avloppet och det satt en konstig lukt i näsan som blandade sig med kanelbullens doft och smak. Bullen och kaffet gick ner ändå. Ja så var det ju det där avloppet då! Som tur är så går det att få hjälp av ett företag som har en spolbil på Gotland och ingen kunde vara gladare än jag över att det var så lätt att få hjälp av Tony Båtelssons Alltjänst. Jag hade ändå gjort några tafatta försök att själv lösa upp det där stoppet, men det var dömt att misslyckas för det var ett större stopp med avlagringar och fett och gamla matrester som hade täppt till ledningen. Det var därför det även luktade så illa i källaren. Det var i grevens tid enligt Tony Båtelssons Alltjänst, några timmar till så hade det kunnat börja flöda in avloppsvatten i källaren, men nu gjorde det inte det! Jag känner mig som en lyckans ost över att jag kunde få hjälp av denna spolbil på Gotland. Jag tycker att det här med att kunna få hjälp med en spolbil på Gotland är en så bra tjänst som Tony Båtelssons Alltjänst erbjuder så att jag vill förstås berätta om detta i bloggen. Särskilt eftersom de flesta som följer mig också bor på Gotland. Nu vet ni vad ni ska göra om det är er tur nästa gång, eller otur kanske jag ska säga, om det blir problem med ert avlopp. Nu är det dags för mig att återgå till att gräva i rabatterna där några tulpanlökar ska planteras. Ha det bra!