Jag blev hjälpt av samtalsterapi

Hallå och god dagens på er mina gladisar som har hittat in till bloggen. Själv så går jag alltid omkring med ett leende på läpparna och alla tror att jag är så himla glad och nöjd med allt vad livet ger. Jag har haft det lite jobbigt och jag visar sällan något utåt. Kanske är det så för er också, kanske är ni inga “gladisar” egentligen? Det var fel av mig att hälsa alla mina gladisar välkomna till bloggen, ALLA är välkomna oavsett sinnesstämning. Jag fick hur som helst hjälp genom samtalsterapi i Vänersborg och det tänkte jag kunde vara en bra sak att ta upp i bloggen idag. Det var det bästa jag kunde göra när jag hade det jobbigt för ett tag sedan att söka professionell hjälp. Jag gick till en samtalsterapeut som heter Anna Theresé Hernqvist och hon fick mig att ta flera kliv framåt men det krävdes en hel del processande och det var tufft, men vem har sagt att det ska vara enkelt. Jag ät nog en rätt så komplicerad person som helst vill söka enkla lösningar på mina problem. I och för sig så måste jag säga att denna samtalsterapi i Vänersborg på ett sätt var en ganska enkel lösning på mina problem även om det givetvis var lite tufft också. Jag fick ju en terapeut att samtala med som såg saker i ett annat ljus och fick mig att komma till insikter som jag nog inte hade kommit fram till om jag inte gått på denna samtalsterapi i Vänersborg. Jag ville bara att ni skulle få veta att den här möjligheten till att få hjälp finns. Jag vill verkligen säga till alla mina kära läsare som har problem att det kan finnas en lösning även för er om ni vänder er till Anna Theresé Hernqvist.